Ingen varer i handlevognen

Om Drømmerom

Vi er Skandinavias største leverandører av temasenger og Disneyprodukter. Vår nettbutikk skal være enkel for deg som kunde å bruke. Alle lagerførte varer som kjøpes sendes raskt ut. Våre samarbeidspartnere er bla. Posten, Bring og TollPost. Vårt mål er at du som kunde skal handle varer når det passer for deg. 

 

 

18.05.2009
Vi åpner ny nettbutikk med ny leverandør

Etter å ha funnet en ny kvalitetsleverandør av temarom i Europa, lanseres disse produktene i forbindelse med ny nettbutikk hvor det også blir lansert Cresco finansiering. De første krybbesengene blir en del av vårt varesortiment.

 

15.09.2008
Drømmerom fikk ny firmaprofil

I september 2008 åpnet vi NY nettbutikk hvor vi fikk en helt ny firmaprofil. Vi utvidet da vårt varesortiment fra å være kun temasenger til også å levere en rekke flott Disney artikler. Muligheten for å betale med kredittkort ble også lansert!

 

04.05.2008
Drømmerom DA ble stiftet

Drømmerom DA ble endelig stiftet etter nesten ett år med markedsundersøkelser og opprettelser av avtaler med leverandører rundt om kring i verden.

 

02.11.2007
Bilsengen ble oppdaget

Drømmerom DA ble startet i 2007 som en idé mellom 4 venner. Vi så fort at dette ville slå ann, og invisterte derfor penger på markedsføring og researching innen markedet. Dette førte til at vi er en ledende og raskt voksende leverandør av temasenger og Disney produkter.

 

 

 

 

 

Dine drømmer - vår visjon

 


Copyright (C) 2007-2010 Drømmerom DA - Disney Norge. All rights reserved.