Om Drømmerom

Vi ønsker å være Norges største leverandører av barne og temasenger. Vår nettbutikk skal være enkel for deg som kunde å bruke. Alle lagerførte varer som kjøpes sendes raskt ut. Våre samarbeidspartnere er bla. Posten, Bring og TollPost. Vårt mål er at du som kunde skal handle varer når det passer for deg.

Ved valg av leverandører er kvalitet og pris viktig for oss. Vi vektlegger også at du som kunde skal handle trygt på nett og få muligheten til å betale for dine varer etter at de er mottatt.

Historikk:

01.01.2018

Nye lokaler!

Drømmerom har kjøpt seg nye lokaler i Teglverksveien 97, 3057 Solbergelva. Her blir det bedre plass til flere varer og også noe showrom.

 01.08.2015

Ny nettbutikk og designløsning

Drømmerom gjør den største design og systemendringen siden oppstarten i 2007. Vi endrer design og kraftig oppgraderer våre nettsider totalt til moderne og mobiltilpasset design. Men fortsatt er fokus 100% at det skal være enkelt og trygt å handle fra vår nettside.

15.07.2014

Klarna totalleverandør betaling

Samarbeidsavtale med Klarna som nå håndterer alt av fakturering. Alle kunder får nå mulighet til å velge klarna som betalingsmåte der vi tilbyr betaling etter varene er mottatt. Trygghet for kunde ble viktig valg av ny samarbeidspartner for betaling.

01.01.2014

Endring eierstruktur

Selskapets eierstruktur endres og vi får nytt organisasjonsnummer 912 901 696. Driften videreføres med samme verdier og produkt satsning som tidligere.

01.12.2013

Parisot leverandør

Drømmerom blir Norges leverandør av Parisot senger produsert i Frankrike. Vi får også muligheten til å formidle disse sengene til andre møbelbutikker i Norge.

01.09.2012

Ny fabrikk i Kina

Vi velger å samarbeide med ny fabrikk i Kina som leverer kvalitetssenger med unike design. Alle våre racerbil,brannbil og prinsessesenger i MDF leveres fra denne leverandøren etter å ha hatt fabrikkbesøk og inspeksjon av kvalitet på produksjonen.

01.02.2012

Parisot Frankrike

Parisot Franske møbler blir en av våre satsningsområder når det gjelder barne- og ungdoms senger etter velykket messebesøk. Dette blir høykvalitets produkter alle produsert i Europa og etter alle sikkerhets og kvalitetskrav innen barne og ungdomsmøbler.

01.04.2010

Oppkjøp av Barnerommet.no

Drømmerom kjøper opp en av de største konkurrentene i Norge på temasenger www.barnerommet.no. Dette styrker vår posisjon som Norges store leverandør av tema og barnesenger.

18.05.2009
Vi åpner ny nettbutikk med ny leverandør

Etter å ha funnet en ny kvalitetsleverandør av temarom i Europa, lanseres disse produktene i forbindelse med ny nettbutikk hvor det også blir lansert Cresco finansiering. De første krybbesengene blir en del av vårt varesortiment.

15.09.2008
Drømmerom fikk ny firmaprofil

I september 2008 åpnet vi NY nettbutikk hvor vi fikk en helt ny firmaprofil. Vi utvidet da vårt varesortiment fra å være kun temasenger til også å levere en rekke flott Disney artikler. Muligheten for å betale med kredittkort ble også lansert!

04.05.2008
Drømmerom DA ble stiftet

Drømmerom DA ble endelig stiftet etter nesten ett år med markedsundersøkelser og opprettelser av avtaler med leverandører rundt om kring i verden.

02.11.2007
Bilsengen ble oppdaget

Drømmerom DA ble startet i 2007 som en idé mellom 4 venner. Vi så fort at dette ville slå ann, og invisterte derfor penger på markedsføring og researching innen markedet. Dette førte til at vi er en ledende og raskt voksende leverandør av temasenger og Disney produkter.